SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Almanya'nın yeni 'Marco Reus'u Sinan Kurt dibe vurdu

Almanya'da Hertha Berlin forması giyen 21 yaşındaki Sinan Kurt, kendisinden beklenilen performansı bir türlü sergileyemezken sebep olduğu skandalların ardı arkası kesilmiyor.

Almanya’da Mönchengladbach alt yapısından yetişen ve ‘süper yetenek' olarak değerlendirilip “Geleceğin Marco Reus'u olur” denilen Sinan Kurt, henüz 21 yaşında dibe vurdu.

Bayern Münih'ten teklif alınca Gladbach'tan profesyonel olarak maça çıkmadan ayrılan gurbetçi oyuncumuz, kendisini isteyen Pep Guardiola dahil tüm antrenörlerin çabalarına rağmen istenilen seviyeye ulaşamadı. Kafası başka yerde olan ve tembellik yapan Sinan'ın skandalları bardağı taşırdı.

Takım kamptayken 74 kilometrelik Cannes Cote d'Azur'a gitmek için 1900 Euro'ya helikopter tuttu. Pornografik fotoğraflar nedeniyle savcılık, hakkında soruşturma başlattı. Sinan, 20.000 Euro para cezasına çarptırıldı ve bu para çocukları koruma kurumuna gönderildi.

Bayern gözden çıkarınca geçen ocak ayında Hertha Berlin'e gitti ama sadece 5 dakika forma giyebildi. Hertha Teknik Direktörü Dardai, “Artık kıçını kaldırmalı” diye resti çekti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler