SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emre Belözoğlu: 'Emre Mor'un bacaklarında motor var'

Medipol Başakşehir forması giyen Emre Belözoğlu, Inter'e transfer olan Emre Mor hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. İtalyan basınına konuşan Emre Belözoğlu, Emre Mor'un bacaklarında adeta bir motor olduğunu ve savunma oyuncularının onu tutarken bir hayli zorlandığını söyledi.

Emre Mor için Emre Belözoğlu'ndan çarpıcı yorum. Medipol Başakşehir kaptanı Emre Belözoğlu, eski takımı Inter'e transfer olan Emre Mor hakkında İtalyan basınına açıklamalar yaptı.

La Gazetta dello Sport'a konuşan Emre Belözoğlu, Emre Mor'un bacaklarında adeta bir motor olduğunu ve savunma oyuncularına sıkıntılar yaşattığını söyledi. Emre Belözoğlu ayrıca, genç yıldızın kollektif oyuna adapte olabilmesi için zamana ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Fatih Terim'in Emre Mor için 'Türk Messi' dediğini hatırlatan tecrübeli yıldız, "Emre Mor oyunu değiştirebilecek yetenekte bir futbolcu. Fatih Terim onu 'Türk Messi' olarak görüyor. Bacaklarında adeta bir motor var ve bu sayede çok iyi hızlanabiliyor. Savunma oyuncuları, özellikle dar alanda onu tutarken zorlanıyorlar. Dortmund'daki performansını izledikten ve eski hocası Thomas Tuchel'in açıklamalarını dinlendikten sonra ben de Emre Mor'un kollektif futbola adapte olabilmesi için zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Başardığı takdirde muhteşem bir oyuncu haline gelecek" ifadelerini kullandı.

SPORDA SON 24 SAATTE NELER OLDU?


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler