SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

James Rodriguez Bayern Münih'te

Real Madrid'de kadroda düşünülmeyen James Rodriguez, sürpriz bir transfere imza attı. İngiliz takımlarından Manchester United ve Chelsea'den birine transfer olması beklenen James Rodriguez, sürpriz bir şekilde Bayern Münih ile 2 yıllık kiralık sözleşme imzaladı.

Bayern Münih, Tolisso'dan sonra bir bomba daha patlattı. Bundesliga şampiyonu, Real Madrid'den James Rodriguez'i 2 yıllığına kiraladığını resmen açıkladı.

İngiltere'ye gideceği konuşulan Kolombiyalı orta saha, sürpriz bir tercih yaparak eski hocası Carlo Ancelotti'nin yanına gitti.

26 yaşındaki oyuncu, sağlık kontrollerinden geçtikten sonra kendisini Bayern Münihli yapan 2 yıllık sözleşmeye imza atacak.

Transferle ilgili açıklamalarda bulunan Bayern Münih CEO'su Karl-Heinz Rummenige, 'Bu transferi gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz. James, sahip olduğu yetenekle Real Madrid forması giydi ve Ancelotti'nin isteğiyle transferi gerçekleşti. Çok yönlü bir oyuncu. Hatta bir forvet kadar gol tehdidine sahip. Bu transferle takımımızın sahip olduğu kalite arttı' ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz sezon Real Madrid'le 33 maça çıkan James Rodriguez, 11 gol atıp 13 asist yaptı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler