SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mario Gomez'li Wolfsburg play-out oynayacak

Almanya Bundesliga'nın son haftasında Mario Gomez'in formasını giydiği Wolfsburg büyük şok yaşadı. Hamburg deplasmanına konuk olan Wolfsburg, sahadan 2-1 yenik ayrıldı. Bundesliga'yı 16. sırada tamamlayan Mario Gomez ve arkadaşları, kümede kalmak için play-out oynayacaklar.

Bundesliga'nın son haftası büyük bir heyecana sahne oldu. 34. haftanın tüm maçları aynı saatte oynandı ve büyük bir çekişme yaşandı.

Beşiktaş'ın eski oyuncusu Mario Gomez ve milli yıldız Yunus Mallı'nın formasını giydiği Wolfsburg, deplasmanda Hamburg'la karşılaştı.

Kazananın ligde kalmayı garantileyeceği mücadelede Wolfsburg, öne geçmesine karşın üstünlüğünü koruyamadı ve 88. dakikada yediği gole engel olamayarak sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Wolfsburg 23. dakikada Robin Knoche ile öne geçti. Hamburg bu gole 32. dakikada Filip Kostic ile yanıt verdi. Dakikalar 88'i gösterirken sahneye çıkan Luca Waldschmidt, Hamburg'u 2-1 öne geçirdi ve mücadele bu skorla sona erdi.

Bu sonucun ardından Hamburg, puanını 38'e yükseltti ve kümede kalmayı garantiledi. 37 puanda kalan Wolfsburg ise ligi 16. sırada tamamladı ve kümede kalmak için play-out maçları oynamak zorunda kaldı.

Milli futbolcu Yunus Mallı, Hamburg karşısında 84 dakika sahada kaldı. Mario Gomez ise 90 dakika forma giydiği karşılaşmada varlık gösteremedi.

Bundesliga'nın son haftasında oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle:

Bayern Münih 4-1 Frieburg

Köln 2-0 Mainz

Borussia Dortmund 4-3 Werder Bremen

Eintracht Frankfurt 2-2 RB Leipzig

Mönchengladbach 2-2 Darmstadt

Hertha Berlin 2-6 Bayer Leverkusen

Hoffenheim 0-0 Augsburg

Ingolstadt 1-1 Schalke


Canlı Skor

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler