SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vitor Pereira'nın büyük çöküşü!

Geçen sezon Fenerbahçe'nin başında şampiyonluk mücadelesi veren ve son haftalarda Beşiktaş'a kaptıran Vitor Pereira, bu kez Almanya'da son hafta kümede kalma maçına çıkacak. 1860 Münih bu maçı kazanarak; üstündeki rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. Aksi durumda ise 3. Lig'den gelecek ekiple play-out oynayacak.

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra bir süre boşta kalan Portekizli teknik adam Vitor, Pereira, Almanya Bundesliga 2 ekiplerinden 1860 Münih'in başına üst lige yükselme sözüyle geçerken, takımı küme düşme hattına kadar geriledi.

Geçen sezon Fenerbahçe'nin başında şampiyonluk mücadelesi veren ve son haftalarda Beşiktaş'a kaptıran Pereira, bu kez Almanya'da son hafta kümede kalma maçına çıkacak

Devre arasında takımını güçlendiren Vitor Pereira, verdiği sözleri tutamazken, 1860 Münih de 33 hafta sonunda 16. sıraya geriledi ve tüm umutlarını deplasmanda son haftada oynayacağı Heidenheim maçına bıraktı. Pazar günü kader maçı, Pereira'nın ve takımının geleceğini çizecek.

"GERÇEK BİR FİNAL OLACAK"

Geçtiğimiz hafta "Sanırım Tanrı'nın benimle bir problemi var. Rakip çok kalitesiz oynadı. Eminim onlar da nasıl kazandıklarını anlamadılar" sözleriyle gündeme damga vuran Vitor Pereira, bu kez Bochum maçının ardından ise, "Her şeyi bir anda yapmak istedik, çok fazla istekliydik, sabredemedik. Çizgiler arasında boşluklar verdik, çok iyi oynamasak da Bochum'dan büyük bir farkımız da yoktu. Şimdi ayağa kalkmak zorundayız. Heidenheim karşısında gerçek bir final olacak" ifadelerine yer verdi.

1860 Münih bu maçı kazanarak; üstündeki rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. Aksi durumda ise 3. Lig'den gelecek ekiple play-out oynayacak.

VITOR PEREIRA'NIN 1860 MÜNİH PERFORMANSI

Vitor Pereira gelmeden önce 17 maçtan 16 puan çıkaran Bundesliga II temsilcisi, Pereira ile birlikte Bundesliga planı çizmişti ancak beklentiler boşa çıktı. Yapılan transferlere rağmen Pereira ile 16 karşılaşmadan 20 puan geldi ve takım küme düşme hattına girdi.

(Sporx)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler