SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tayfun Korkut, Leverkusen ile anlaştı

Roger Schmidt'le yolları ayıran Bayer Leverkusen, sezon sonuna kadar Türk teknik adam Tayfun Korkut'u takımın başına getirdi.

Almanya'nın güçlü ekibi Bayer Leverkusen, teknik direktörlüğe Tayfun Korkut'u getirdi. Alman ekibi Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Atletico Madrid'le çeyrek finale çıkma mücadelesi veriyor...

Kicker'in son dakika haberine göre; milli futbolcular Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'ın da forma giydiği Bayer Leverkusen Schmidt'in yerine teknik direktörlük görevi için Tayfun Korkut ile anlaşma sağladı.

Alman ekibi, cumartesi günü Borussia Dortmund'a deplasmanda 6-2 kaybedilen maç sonrası Roger Schmidt ile yolları ayırmıştı.
Almanya'nın köklü ekibi, Türk teknik adamla sezon sonuna kadar anlaştı. Alman ekibi Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Atletico Madrid'le çeyrek finale çıkma mücadelesi veriyor...

21 Şubat'ta Almanya'da oynanan ilk maçı Atletico Madrid 4-2 kazanmıştı.

Tayfun Korkut daha önce Almanya'da Hannover 96 ve Kaiserslautern'i çalıştırmıştı. Bayer Leverkusen, Korkut'un teknik direktörlük kariyerindeki üçüncü takım olacak.

RESMEN AÇIKLANDI

Bayer Leverkusen Başkanı Michael Schade, Tayfun Korkut'un göreve geldiğini resmen duyurdu.

Başkan yaptığı açıklamada; "Tayfun Korkut gibi iyi bir antrenörle anlaştık. Tayfun Korkut ile birlikte bulunduğumuz zor dönemden çıkmayı istiyoruz" ifadelerini kullandı.

RUDİ VOLLER: GELECEK SEZON DA ÇALIŞMAK İSTİYORUZ

Sportif direktör Völler yaptığı açıklamada, "Tayfun Korkut'un karakteri Leverkusen ile son derece uyumlu. Tayfun oldukça modern bir teknik direktör. Tayfun Korkut ile yeni sezonda da Leverkusen'de çalışma ihtimaline olumlu bakıyoruz" şeklinde konuştu.

Tayfun Korkut da yaptığı açıklamada, "Leverkusen gibi üst düzey oyuncuları olan bir kulüpte çalışmak benim için harika olacak" ifadelerini kullandı.


Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler