SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emre Mor, Almanları büyüledi

Emre Mor, Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Real Madrid maçındaki performansıyla Dortmund taraftarlarından övgü aldı.

Borussia Dortmund'un Real Madrid ile 2-2 berabere kaldığı maça damga vuran isimlerden bir tanesi Emre Mor oldu. Takımı 2-1 geride olduğu sırada 61. dakikada Pulisic'in yerine oyuna dahil olan 19 yaşındaki futbolcu, 88'de Marco Reus'un attığı golde, verdiği pasla atağı başlatan isim oldu. F Grubu'nu Real Madrid'in önünde lider tamamlayan Dortmund, ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasını 21 golle tamamladı.

Dortmund taraftarları forumlarda Emre Mor ile ilgili şu yorumları yaptı:

Gooolazo - Topu alışı ve Aubameyang'a iletişi çok iyiydi.

Alisander - Emre'yi çok beğendim. Çok koştu, geriye gelip top da aldı.

Larsino_14 - Kendini oyunda gösterdiği ve takıma katkı sunduğu anlar oldu. Son yarım saatte yorulan rakibe karşı sahada olması bir avantajdı.

Bierserker - Emre Mor'u beğeniyorum. Yalnız bence ilk 11 oynamasındansa, böyle sonradan oyuna girmesi daha iyi oluyor.

Speck - Emre Mor hiçbir zaman Messi gibi bir gol makinası olmayacak. Ancak onun gibi bir driplingci olacak gibi görünüyor. Heyecan verici bir oyuncu.

Zocker7 - Grubun en kritik maçında Mor'un da katkısı olması çok sevindirici. Bu başarı kendisini daha da cesaretlendirecektir.

Scottishlion - Aubameyang'a attığı pas mükemmeldi. Hem Mor hem de Pulisic gibi iki oyuncuya sahip olduğumuz için şanslıyız.

Bvb_hertha - Tehlikeli bir oyuncu olabileceğini bugün gösterdi. Taktik olarak eksikleri var. Ancak 19 yaşındaki bir futbolcu için top kontrolü, tekniği, pasları iyi. Bu maçtaki agresifliği de makul düzeydeydi. Bazen abartıyor.

Hessian bombers - Real Madrid karşısında takımı canlandıran isim Emre Mor'du. Umarım bu performansını Bundesliga'ya da taşır.

Half god - Emre Mor'un müthiş bir potansiyeli var. Henüz çok genç ve neler yapabileceğinin de farkındı. Marco Reus onun yaşındayken ikinci ligde oynuyordu.

Gooble - Hamburg maçıyla birlikte bence oyununu olgunlaştırmaya başladı. Real karşısında karar alma becerisinin geliştiğini gördük. Topu alışı ve Aubameyang'a aktarışı çok şıktı.

Vapor89 - Gerçekten çok iyi oynadı. Topu istemesi, ardından verdiği pas harikaydı. Başarıda en önemli paylardan biri ona ait. Klas çocuk, böyle devam et! Acaba gelecek yıl nasıl olacaksın merakla bekliyoruz.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler