SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yunus Mallı: Avrupa'da kalmalıyım

Almanya'da harikalar yaratan Mainz'daki Milli yıldızımız Yunus Mallı, geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Almanya’da uzun yıllardır Mainz formasıyla Bundesliga’da mücadele eden Yunus Mallı, bu sezon da ligin en çok konuşulan futbolcuları arasında yer alıyor.

Şu ana kadar Bundesliga’da 19 maçta 8 golü ve 6 asisti bulunan Yunus, ayrıca kulübünün 29 golle ligde en çok gol atan oyuncuları listesinde Mohamad Zidan’la birlikte zirvede. İşte böyle başarılı bir döneminde milli futbolcumuz, FANATİK’in sorularını yanıtladı, çarpıcı açıklamalar yaptı:

''Sezona iyi başladım ve umarım böyle devam ederim. Hedefim ilk maçta bir gol daha atıp, kulüp tarihinin en golcü oyuncusu olmak. Benim en etkili olduğum pozisyon, forvet arkası yani 10 numara. Tabii ki eksiklerim de var ve bunları ve iyi yönlerimi de geliştirmeye devam ediyorum. Almanya’da kariyerimi sürdürüyorum. Bundesliga, İngiltere Premier Ligi ile birlikte dünyanın en iyi iki liginden biri. Burada düzenli olarak oynuyorum ve iyi performans gösteriyorum. Kariyerim adına Şampiyonlar Ligi’nde sürekli oynayabileceğim, beni bir adım ileri götürecek bir kulüpte oynamak isterim. Ama bunun ne zaman olacağını bilemem.''

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler