SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Draxler Wolsburg'dan ayrılıyor

Adı sık sık Arsenal ile anılan ancak Wolsburg'da forma giyen Julian Draxler Almanya'dna ayrılıyor.

Sezon başında ismi Premier Lig takımı Arsenal ile oldukça ciddi anılan Julian Draxler, kulübü Wolfsburg'ta kalmıştı. Ancak bu sezon, Draxler için Alman takımıyla beraber geçireceği son sene olabilir. Alman televizyonuna açıklamalar yapan Wolfsburg sportif direktörü Klaus Allofs, futbolcusunun sezon sonunda takımdan ayrılma potansiyeline sahip olduğunu söyledi.

Draxler'in sezon başında Bundesliga'dan ayrılmak istediğini ancak yıldız futbolcuyu takımda tuttuklarını belirten Allofs, ''Draxler'ın bir daha böyle şeyler söylemeyeceğine eminim'' derken transfer için de açık kapı bıraktı.
''Bu söylentiler ne Draxler'a ne de Wolfsburg'a fayda sağlayacak. Bu durum, futbolcu için de felaket. Ancak durumları da değiştirebiliriz. Belki bir sonraki teklifte farklı düşünebiliriz'' diyerek yüksek bir teklif gelmesi halinde transfere yeşil ışık yakacaklarını belirtti.

23 yaşındaki yıldız futbolcu, bu sene takımı gibi kötü bir performans ortaya koyuyor. Alman futbolcu, ligde 9 maça çıkarken gol veya asist üretemedi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler