SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emre Mor sosyal medyayı salladı!

Son dönemin en çok dikkat çeken genç futbolcusu olan Emre Mor, sosyal medyada da doludizgin ilerliyor.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda sergilediği performansla tüm dünyanın tanıdığı bir yıldız haline gelen Emre Mor, şöhretini her geçen artırıyor. Kendi yaş grubunun en yetenekli oyuncuları arasında gösterilen 19 yaşındaki Emre'nin yeşil sahadaki performansı sosyal medyaya da yansıdı...

6 AYDA 1 MİLYONA ULAŞTI

Almanya'nın önde gelen kulüplerinden Borussia Dortmund'da forma giyen Emre Mor, Instagram hesabında bir ilke imza attı. 2016 Avrupa Şampiyonası'na kadar Instagram'da sadece 4 bin takipçisi bulunan Emre, yakaladığı popülarite sayesinde, sadece 6 ay gibi kısa bir sürede 1 milyon takipçi sayısına ulaştı...

BU TAKIMDAKİ HERKESİ SOLLADI!

Bu rakamla Emre Mor, 5,5 milyon takipçisi bulunan Arda Turan dışında A Milli Takımımızda forma giyen ağabeylerinin tamamını geride bıraktı. Genç oyuncunun Instagram hesabında paylaştığı her fotoğraf en az 100 bin beğeni alıyor.

RONALDO'LU PAYLAŞIM REKOR KIRDI

Emre Mor bugüne kadar en yüksek beğeni sayısına ise Şampiyonlar Ligi'ndeki Borussia Dortmund-Real Madrid maçı sonrası Cristiano Ronaldo ile çektirdiği fotoğrafla ulaştı. Genç yıldızın bu paylaşımı tam 295 bin kişi tarafından beğenildi.

TWITTER'DA 120 BİN, FACEBOOK'TA 429 BİN

Yıldız futbolcu, 1 milyon takipçi sayısına ulaşmasının ardından Instagram hesabında bir teşekkür mesajı yayındı. İngilizce mesajda, "Destekleriniz için teşekkürler" diye yazdı. Emre Mor'un Twitter hesabının 120 bin takipçisi bulunuyor. Fazla aktif olmamasına rağmen Facebook sayfasını beğenenlerin sayısı ise şimdiden 429 bine ulaştı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler