SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Darmstadt 3 - 1 Wolfsburg

Ve Mario Gomez Bundesliga'daki ilk golünü attı. Darmstadt, sahasında Wolfsburg'u 3-1 mağlup ederken, konuk takımda eski Beşiktaşlı Mario Gomez bu sezon ilk golünü attı.

Bundesliga'nın 8. hafta mücadelesinde Darmstadt, sahasında Wolfsburg'u 3-1 mağlup etti. Bu mücadelede takımının tek golünü atan eski Beşiktaşlı Mario Gomez, ligdeki ilk golünü attı.

Ev sahibi ekip 25. dakika Anis Ben-Hatira'nın golü ile 1-0 üstünlüğü yakaladı ve ilk devre bu skorla sonra erdi. İlk yarıda konuk ekipte Jeffrey Bruma 23. dakikada kırmızı kart görerek takımını 1 kişi eksik bıraktı.

Mücadelenin 2. yarısında Mario Gomez, gol hasretine son verdi... 60. dakikada skoru 1-1'e getiren Mario Gomez, yeni takımında ilk golünü 8. haftada atmayı başardı.

Ev sahibi ekipte bu gole yanıt gecikmedi. 68. dakikada Laszlo Kleinheisler sahneye çıktı ve takımını 2-1 öne geçirdi. Sandro Sirigu da 76. dakikada Wolfsburg ağlarını havalandırarak skoru 3-1'e getirdi ve maçın da skorunu belirledi.

Bu skorun ardından Darmstadt 8 puana yükseldi. Wolfsburg ise 6 puanda kaldı ve maç fazlasıyla küme düşme hattının 1 basamak üzerinde yer aldı.

Wolfsburg formasıyla ilk golünü Darmstadt'a karşı atan Mario Gomez, 15 Mayıs'tan sonra lig maçlarındaki ilk golünü attı.

Bundesliga'da günün diğer maçlarında alınan skorlar şöyle:

Freiburg 2 - 1 Augsburg
Hertha Berlin 2 - 1 Köln
Ingolstadt 3 - 3 Borussia Dortmund
Bayer Leverkusen 0 - 3 Hoffenheim

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler