SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mainz 2 - 3 Bayer Leverkusen

Bundesliga'nın 5. haftasında Bayer Leverkusen, deplasmanda Mainz 05'i 3-2 mağlup etti. Konuk ekipte Meksikalı golcü Chicharito hat-trick ile galibiyeti getiren isim oldu. Mainz'de ise milli oyuncumuz Yunus Mallı 1 gol 1 asist ile oynadı.

Bundesliga'nın 5. haftasında milli oyuncularımız karşı karşıya geldi. Yunus Mallı'nın formasını giydiği Mainz 05, Ömer Topraklı Bayer Leverkusen'i konuk etti.

Yunus Mallı'nın 1 gol 1 asistle oynadığı karşılaşmada Mainz evinde Leverkusen'e 3-2 mağlup oldu. Konuk ekipte Chicharito Hernandez 3 gol attı ve galibiyetin mimarı oldu.

31. dakikada Yunus Mallı takımını 1-0 öne geçirirken, konuk ekipte Chicharito bu golün 1 dakika sonrasında skoru 1-1'e getirdi. 35. dakikada tekrar sahneye çıkan Yunus Mallı, Stefan Bell'e asist yaptı ve Bell'in golü Mainz'i tekrar öne geçirdi. 2-1. Bu gol ilk yarının skorunu da belirledi ve ev sahibi ekip soyunma odasına 2-1 üstünlükle gitti.

Mücadelenin ikinci devresinde Chicharito şov yaptı. Önce 67'de skoru eşitleyen Meksikalı, 90. dakikada da takımını 3-2 üstünlüğe taşıdı ve maçta son sözü söyledi.

Bu skorla Bayer Leverkusen puanını 7'ye yükseltti ve yine 7 puanda yer alan Mainz 05'in 1 basamak gerisinde yer aldı.

Mücadeleye ilk 11'de başlayan Ömer Toprak ve Yunus Mallı 90 dakika boyunca sahada kaldı.

Bundesliga'da günün diğer maçlarında alınan sonuçlar şöyle:

Mönchengladbach 2 - 0 Ingolstadt
Hamburg 0 - 1 Bayern München
Eintracht Frankfurt 3 - 3 Hertha Berlin
Augsburg 1 - 0 Darmstadt 98

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler