SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Borussia Dortmund 6 - 0 Darmstadt

Borussia Dortmund seriye bağladı... Şampiyonlar Ligi'nde Legia Varşova'yı 6-0 ile geçen Sarı-Siyahlı ekip, Bundesliga'da da zayıf rakibi Darmstadt'ı aynı skorla mağlup etti. Emre Mor 88'de skoru belirleyen golü attı.

Milli futbolcu Emre Mor'un formasını giydiği Borussia Dortmund, evinde Darmstadt'ı 6-0 mağlup etti ve ligde 3. maçından 2. galibiyetini aldı.

Şampiyonlar Ligi'nde 13 Ekim'de Legia Varşova'yı 6-0'la geçen Dortmund, bu kez ligde aynı tarifeyi uyguladı. İlk yarı'da Gonzalo Castro ile 7. dakikada 1 gol bulan ev sahibi ekip, soyunma odasına 1-0 üstünlükle gitti.

Mücadelenin ikinci devresinde Dortmund, gol oldu yağdı... 48'de Adrian Ramos ile farkı 2'ye çıkaran Sarı-Siyahlı ekip, 54'te Christian Pulisic ile skoru 3-0'a getirdi.

3 farklı üstünlüğü yakalayan Dortmund'ta teknik direktör Thomas Tuchel, 64. dakikada Ousmane Dembele'nin yerine milli oyuncu Emre Mor'u oyuna dahil etti.

Farklı üstünlüğü yakalamasına rağmen baskılı oyununu devam ettiren ev sahibi ekipte Gonzalo castro, 78. dakikada tekrar sahneye çıktı ve skoru 4-0'a getirdi. Darmstand, yıldız oyuncuya çare bulamadı ve Castro bu kez 84'te Rodo'ye asist yaptı ve Dortmund 5-0 üstünlüğü yakaladı.

Son sözü Emre Mor söyledi... Görev aldığı bölümde etkili bir oyun ortaya koyan milli futbolcu, 88. dakikada kaydettiği golle takımını 6-0 üstünlüğe taşıdı ve maçın skorunu belirledi.

Sahadan 6-0'lık farklı bir galibiyetle ayrılan Dortmund, puanını 6'ya yükseltti. Darmstadt ise 3 puanda kaldı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler