SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hugo Rodallega transfer oluyor

Akhisar Belediyespor'un sezon başında Fulham'dan transfer ettiği Kolombiyalı santrafor Hugo Rodallega, transfer bombasını patlattı.

Dün akşam Beşiktaş karşısında gösterdiği performansla herkesi kendisine hayran bırakan Kolombiya'lı golcünün gelecek sezonki adresi büyük ölçüde netleşti.

ÇİN'DEN CAZİP TEKLİF!

Bu sezon 33 maçta 21 gol kaydeden yıldız futbolcuya Çin'den cazip bir transfer teklifi geldi. Rodallega'nın bu teklife 'evet' demesi beklenirken, kulislerde konuşulan başka bir iddia daha var...

BÜYÜKLER DEVREYE GİRER Mİ?

Golcü sıkıntısı yaşayan Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da bu futbolcu için devreye girebileceği iddia edildi. Fernandao ve Van Persie'den beklediği verimi alamayan Fenerbahçe ile Burak Yılmaz'ın Çin'e gidişiyle birlikte forvet açığı oluşan Galatasaray Rodallega transferinde topa girebilir.

Futbola ülkesinin takımlarından Deportes Quindío'da başlayan Rodallega, Deportivo Cali, Monterrey 29, Atlas, Necaxa, Wigan Athletic ve Fulham formalarını da giymişti. Golcü isim Kolombiya Milli Takım formasıyla çıktığı 43 maçta ise 8 gol kaydetti.

TARİHE GEÇTİ

Dün geceki mücadelede Beşiktaş ağlarını 3 kez sarsmayı başaran Hugo Rodallega, 5 yıl aradan sonra Beşiktaş'a karşı hat trick yapan ilk futbolcu oldu. En son 2011 yılında Fenerbahçe'nin efsane oyuncusu Alex de Souza, Beşiktaş'a 3 gol atmış ve aradan geçen 5 yılda siyah beyazlılara karşı bunu başarabilen oyuncu olmamıştı.

[Beşiktaşlıları çıldırtan gol](https://www.mynet.com/besiktaslilari-cildirtan-gol-95655-myspor)

MAÇTAN SONRAKİ SÖZLERİ

Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş ile 3-3 berabere kalan Akhisar Belediyespor'da hat-trick yapan Rodallega maçı değerlendirdi.

"Güzel ve önemli bir maç oldu. Herkese teşekkür ediyorum. Beşiktaş da oyundan zevk almıştır. Biz de 3 gol attık onlar da. Kazanmak istiyorduk ama Beşiktaş son dakikalarda golü atarak beraberliği aldı. Yolumuza devam edeceğiz."

"RONALDO'YA VE GOMEZ'E DE OLUYOR"

"Penaltıyı kaçırdığım için üzüldüm. Şanslıydım ki top yeniden bana geldi ve golü attım ama penaltıyı doğrudan gole çevirmek istedim. Futbolcularda şans olmalı ki böyle pozisyonlarda top geri gelsin. Bu durum Ronaldo'ya da oluyor Mario Gomez'e de..."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler