SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Akhisar'dan Beşiktaş ve Galatasaray açıklaması

Akhisar Belediyespor Kulübü Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, Beşiktaş maçının ardından takımlarına yönelik olumsuz itham ve eleştirilerde bulunulduğunu belirterek "Akhisar Belediyespor'a yapılan bu tür çirkin yorumları ve ithamları kınıyoruz" dedi.

Acar, bütün takımlara karşı olduğu gibi Beşiktaş maçına çıktıklarını ancak alınan sonucun ardından rahatsız edici yorum ve ithamlara maruz kaldıklarını söyledi.

Akhisar Belediyespor'un her maça kazanma arzusuyla çıktığını kaydeden Acar, "Maçtan sonra 'Galatasaray karşısında neden böyle isteyerek ve hırslı oynamadınız' şeklindeki yorumlar bizi oldukça rahatsız etti. Biz bütün takımların karşısına aynı kazanma içgüdüsü ve arzusuyla çıkıyoruz. Dolayısıyla Akhisar Belediyespor’a yapılan bu tür çirkin yorumları ve ithamları kınıyoruz" diye konuştu.

"ZORLU GEÇECEK"

Kalan maçlarda toplayabildikleri kadar puanları alıp ligi iyi bir yerde bitirmeyi istediklerini ifade eden Acar, "Zorlu bir Beşiktaş maçını geride bıraktık. Bu maçtan 1 puan almayı başardık. Önümüzde yine çok zorlu geçeceğini düşündüğümüz bir Çaykur Rizespor maçı var. Bu maçtan ve diğer maçlardan da toplayabildiğimiz kadar puanları toplayıp ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz" dedi.

Ligde 18 Mayıs Pazartesi günü Çaykur Rizespor'a konuk olacak yeşil- siyahlı takımda, sakatlığı devam eden Waz Te ile kart cezalısı Güray Vural'ın forma giyemeyeceği bildirildi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler