SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Akhisarspor, Dany'i bitirdi!

Kardemir Karabükspor'dan forvet Seleznyov ve Bursaspor'dan eski futbolcusu Bilal Kısa'yı renklerine bağlayan Teleset Mobilya Akhisarspor, stoper Dany Nounkeu'yu kadrosuna dahil etti.

Son olarak ligin ilk yarısında Karabükspor forması giyen Kamerunlu oyuncu ile 2.5 yıllık sözleşme imzalandı. Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Başkan Hüseyin Eryüksel de katılırken, 31 yaşındaki futbolcu yeşil-sihaylı formayla başarılı bir sezon geçireceğini söyledi.

Türkiye'de Gaziantepspor, Galatasaray, Beşiktaş ve Bursaspor formalarını da terleten Dany, 12 kez de Kamerun Milli Takımı'nda forma giydi.

Öte yandan Ziraat Türkiye Kupası son 16 rövanş maçında evinde Boluspor'u 1-0 yenerek çeyrek finale yükselen Manisa temsilcisi gözünü ligde oynayacağı Demir Grup Sivasspor maçına çevirdi. Süper Lig'de son 9 maçından galibiyet çıkaramadıklarını belirten Teknik Direktör Okan Buruk, "Sivasspor deplasmanıyla ikinci yarıya başlayacağız. Kupada kazanmak bize moral oldu. Sivasspor karşılaşmasında iyi bir sonuç elde edeceğimize inanıyorum" dedi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler