SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Okan Buruk: İlk duran toptan gol yedik

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Okan Buruk, kaybettikleri maçın ardından "İkinci yarı daha iyi oynamaya başlamıştık. Duran toptan yediğimiz gole kadar çok pozisyon vermedik. Gol atanın kazanacağı bir müsabakaydı. İlk defa duran toptan bir gol yedik. Daha sonra hamleler yaptık" diye konuştu.

Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk, kaybettikleri için üzüntülü olduklarını dile getirdi. Özellikle ilk yarıda sıkışan bir oyun olduğunu ifade eden Buruk, "İkinci yarı daha iyi oynamaya başlamıştık. Duran toptan yediğimiz gole kadar çok pozisyon vermedik. Gol atanın kazanacağı bir müsabakaydı. İlk defa duran toptan bir gol yedik. Daha sonra hamleler yaptık" diye konuştu.

Buruk, müsabakanın son bölümünde bir pozisyonda maçın hakeminin penaltı kararı vermesine rağmen yan hakemin pozisyonu ofsayt olarak değerlendirdiğini belirterek, "Bu tür hataları maalesef yaşıyoruz. Göztepe'yi tebrik ediyorum, kaybettiğimiz için üzüntülüyüz" ifadesini kullandı. Akhisar Belediyespor'un Türkiye'de en iyi yönetilen kulüplerinden biri olduğunu belirten Buruk, taraftarların da hem yönetim kurulunu hem futbolcuları el üstünde tutması gerektiğini kaydetti. Buruk, kendisine çiçek veren Göztepe taraftarına teşekkür ederek, "Benim için çok değerliydi, çok özel bir andı" şeklinde görüş belirtti.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler