SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ertuğrul Taşkıran Boluspor'da resmi maça çıkamadı

Fenerbahçe'nin 1 milyon euroya TFF 1 . Lig ekibi Boluspor'a sattığı Ertuğrul Taşkıran'ın transferi olay olmuştu. Bu transfer sonrasında Boluspor'da 1. kaleci olması beklenen Ertuğrul Taşkıran, büyük bir şok yaşadı. Ertuğrul Taşkıran, herhangi bir sakatlığı olmamasına rağmen Boluspor'da resmi bir maçta süre alamadı.

Fenerbahçe'nin 1 milyon euroya TFF 1 . Lig ekibi Boluspor'a sattığı Ertuğrul Taşkıran'ın transferi olay olmuştu. Sarı-Lacivertlilerin bu satışla birlikte Dirar ve Valbuena ikilisini UEFA listesine bildirme fırsatı yakalamış; ezeli rakiplerin taraftarları ise bu transfer hamlesini UEFA’ya dahi bildirme yoluna gitmişti.

O dönem Stoch'un Sivasspor'a gitmek istememesi, Aatif'ın ise takasa yanaşmaması yönetimin elini kolunu bağladı. Bunun ardından 27 yaşındaki Ertuğrul bir alt ligde forma giymeyi kabul etti ama…

TÜRKİYE KUPASI’NDA DA OYNAMADI

Boluspor’un oynadığı 5 lig maçında da forma giyemedi. Kaleyi Gökhan Değirmenci’den devralamayan Ertuğrul Taşkıran’ın Türkiye Kupası’nda da forma giymemesi büyük şaşkınlığa yol açtı.

Boluspor’un Sinopspor’u 2-0 yendiği karşılaşmada maç eksikliği düşünülerek forma giymesi beklenen Ertuğrul’un yerine 1997 doğumlu Sabri Can ilk 11’de görev aldı. 2001 doğumlu Cengizhan Şarli ise maçın son anlarında oyuna dahil oldu.

1 milyon euro karşılığı Boluspor’un yolunu tutan Ertuğrul Taşkıran’ın sözleşmesinde Fenerbahçe’nin geri alma opsiyonunun da bulunduğu belirtiliyor.

(Milliyet)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler