SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hüseyin Eroğlu: 'Cengiz Ünder Brezilyalı olsaydı 50 milyon euroya transfer olurdu'

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Roma'ya transfer olan eski öğrencisi Cengiz Ünder hakkında bein Sports'ta konuştu. Cengiz Ünder'e büyük övgülerde bulunan Hüseyin Eroğlu, Cengiz Ünder'in Brezilyalı olması halinde transferinin 50 milyon euroya tamamlanacağını iddia etti.

13.4 milyon Euro gibi yüksek bir rakam karşılığında İtalya'nın köklü ekibi Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder için Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ses getirecek açıklamalarda bulundu.

Cengiz'in takım tercihi ile ilgili sorulan soruya yanıt olarak Eroğlu, "Cengiz'in Manchester City transferi de vardı. City alsaydı Freiburg'da bir kiralık dönemi olacaktı ve Çağlar'la beraber oynayacaklardı. Kulüp belki maddi anlamda o tercihi yaptı ve maddi olarak Roma'yı tercih etti." dedi.

"Avrupa'da ses getirecek"

Cengiz'in geleceğine dair de görüş belirten Eroğlu, "Cengiz Brezilyalı olsaydı şu anda değeri 50 milyon euroya gitmişti olurdu. Cengiz transferiden iki sene önce söylemiştim. Cengiz için, 'En kısa sürede kendini kabul ettirecek ve Avrupa'da oynayacak' demiştim. Bizde 16 yaşında oynamıştı. Futbolun eğer o özelliklerini, sihrini sahada yansıtabiliyorsan fark etmez İtalya'da Almanya'da oynamak. Ben en kısa sürede bu özellikleri gösterip, Cengiz'in Avrupa'da ses getireceğini söyleyebilirim." dedi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler