SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arda Turan korkuttu

Atletico Madrid'de Arda Turan, idmanda bir sakatlık geçirdi, kliniğe götürülüp testten geçirildi.

Atletico Madrid'in yıldız futbolcusu Arda Turan, takımının dünkü idmanında yürekleri ağızlara getirdi. Takımının cumartesi günü Granada ile yapacağı sezonun son maçı öncesinde talihsizlik yaşadı.

Takım idmanı sırasında bir sakatlık yaşayan Arda'ya kulüp doktorları müdahalede bulundu. Bunun üzerine milli futbolcu derhal Cerro el Espino'daki kliniğe götürüldü. Burada yapılan testlerde futbolcunun kaslarında zorlanmaya bağlı çekme olduğu tespit edildi.

KADROYA ALINMADI

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Atletico Madrid'in yarın deplasmanda Granada ile oynayacağı maçta sakatlıkları devam eden Arda Turan ve Mario Mandzukic kadroya alınmadı.

Atletico Madrid, ligde kalma mücadelesi veren Granada deplasmanından en az 1 puanla dönerek ligi 3. sırada tamamlamayı ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak katılmayı hedefliyor. Madrid temsilcisinin maça kalede Jan Oblak, defansta Juanfran, Miranda, Diego Godin ve Guilherme Siqueira, orta sahada Koke, Gabi, Tiago ve Saul Niguez, hücumda ise Raul Garcia ve Antoine Griezmann ilk 11'i ile başlaması bekleniyor.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler