SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray - Beşiktaş (CANLI)

Mynet Canlı Anlatım Servisine hoşgeldiniz...

D.A.Hüseyin Göçek, ilk yarıdaki son düdüğü çaldı ve ilk yarı sona erdi.

45'Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Telles'in pasında topla buluşan Sneijder'in ceza alanına etkili ortasında Burak'tan önce savunma topu karşıladı.

45'İlk yarının sonuna 1 dakika uzatma eklendi. 45'Sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında Sosa, Telles'ten sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

44'İlk yarının son bölümlerinde tempo biraz olsun düşmüş durumda. Sarı kırmızılılar rakip yarı alanda pozisyon arıyor...

42'Burak Yılmaz, rakip yarı alanda Opare'den topu almak isterken faul yaptı. Beşiktaş oyunu hemen başlattı. Rakip yarı alanda sağ iç koridorda kaleye uzak mesafede topla buluşan Sosa'nın sol köşeye etkili vuruşunda top yandan az farkla dışarıya gitti.

41'Kullanılan serbest vuruşta Sneijder'in ceza alanına kavisli ortasında kafalardan seken topu Beşiktaş savunması uzaklaştırdı. 40'Bir başka Galatasaray atağında rakip yarı alanın ortalarında sağ iç koridorda Atınç, Hamit'ten önce topa hamle yapmak isterken ayağını çok kaldırdı ve hakem endirekt serbest vuruş kararı verdi.

39'Ceza yayına yakın bir noktadan kullanılan serbest vuruşta Selçuk, topu sağ ayağıyla sağ alt köşeye gönderdi ama top yakın mesafeden dışarıya gitti.

38'Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Melo'nun pasında topla buluşan Telles'in ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı. Ceza alanı dışında Hamit, topu kontrol etmek isterken Necip'in müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

37'Kullanılan serbest vuruşta Sosa'nın doğrudan kaleye göndermek istediği top kalabalık Galatasaray barajına takıldı. 36'Siyah beyazlıların son bölümdeki baskılı oyunu devam ediyor. Etkili paslar sonucunda ceza yayının hemen sol dışında topla buluşan Tolgay, rakibinin darbesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Oldua tehlikeli bir yer...

35'Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda Sosa'nın ceza alanına ortasında kafalardan seken topu savunma uzaklaştırdı.

34'Sol kanattan gelişen Beşiktaş atağında Demba Ba'nın pasında topla buluşan Kerim, ceza alanı yan çizgisinden ceza alanına girmek üzereyken Sabri'ni müdahale ettiği top kornere gitti.

33' Orta alanda gerçekleşen ikili mücadele sonrasında maçın hakemi Galatasaray lehine serbest vuruş kararı verdi. Kararı beğenmeyen Demba Ba, düdükten sonra topa vurduğu için sarı kart gördü.

32'Galatasaray'ın gole yaklaştığı an. Sol kanattan gelişen atakta Telles, Sivok'un üstüne üstüne gidip ceza alanı sol yan çizgisi yakınlarından ortasını yaptı. Burak'ı aşan topa arka direk yakınlarındaki Yasin, gelişine vurdu ama top yakın mesafeden üstten dışarıya gitti.

31'Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Sosa'nın ceza alanına ortasında kafalardan seken topu savunma uzaklaştırmayı başardı.

30' Hızlı gelişen Beşiktaş atağında sol kanattan ceza alanı yakınlarına kadar giden Kerim, pasını ceza alanı ön bölümünde olan Tolgay'a verdi. Tolgay'ın kaleye şutunda top savunmadan sekip kornere gitti.

29'Siyah beyazlılar, rakip yarı alanın ortalarından sol kanattan serbest vuruş kullandı. Sosa'nın ceza alanına ortasında Galatasaray savunması topu karşıladı. 28'Oyunun son bölümünde Beşiktaş'ın topla daha fazla oynadığını ve daha etkili bir oyun ortaya koyduğunu söyleyebiliriz.

27'Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Sosa'nın ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı. Ardından Beşiktaşlı oyuncualr rakip ceza alanı çevresinde baskı kurdular ama Galatasaray savunması yerinde müdahalelerle topu uzaklaştırmayı başardı.

26'Beşiktaş, rakip yarı alanda sol kanatta köşe gönderi yakınlarından taç atışı kullandı. Opare, taç atışında topu Tolgay'a gönderdi. Tolgay'ın uzak mesafeden şutunda top savunmaya çarpıp kornere gitti.

25' Etkili gelişen Beşiktaş atağında Serdar, sağ kanatta topla buluştu ve yanındaki Sosa'ya pasını verdi. Sosa'nın ceza alanına kavisli ortasında Semih topu takım arkadaşına kazandırmayı başardı.

23'Sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında ceza alanı sağ yan çizgisi yakınlarında topla buluşan Sosa'nın ceza alanına ortasında Sabri, çok kritik bir müdahalede bulundu. 22'Sarı kırmızılı oyuncular yaptıkları baskı sonucu orta alanda topu kaptılar ve yine bir kontra atak şansı yakaladılar ama son olarak Burak'ın ceza alanına girmek üzere olan Yasin'e attığı pas kısa düşünce Yasin topu alıp köşe gönderi yakınlarına gitti ve ardından baskı sonucu topu kaybetti. 21'Bir başka Beşiktaş atağında rakip yarı alanın ortalarında sol kanatta topla buluşan Opare'nin ceza alanına uzun gönderdiği top savunmanın kontrolünde auta gitti. 20'DİREK! Kullanılan serbest vuruşta Sosa'nın ceza alanına ortasında Demba Ba'nın kafa vuruşunda top sol direkten döndü. Ardından Necip'in şutu savunmadan sekti. 19'Beşiktaş karşı atağında rakip ceza alanının yakınlarında sağ iç koridorda topla buluşan Atiba, Telles'in darbesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
18'Bir başka Galatasaray atağında sağ kanattan son çizgiye bindirme yapan Sabri'ye uzun bir top atıldı ama Sabri, topu oyun alanı içinde tutmak isterken Opare'ye faul yaptı. 17'Gelişen Galatasaray atağında rakip yarı alanın ilk metrelerinde sol kanatta topla buluşan Selçuk, rakip savunma arkasına koşu yapan Yasin'e uzun bir top gönderdi ama kalesini zamanında terk eden Günay topun sahibi oldu.
16'Sarı kırmızılı takımda Burak Yılmaz, geride kalan bölümde çok fazla top kaybı yaptı.
15'Sol kanattan gelişen Beşiktaş atağında Sosa'nın ceza alanı yakınlarından ceza alanına ortasında Semih topu karşılayan isim oldu.
14'Paslaşılarak kullanılan serbest vuruşun ardından Galatasaraylı oyuncular yine baskıyla topu kazandı ve topla buluşan Melo, topu Semih'e kazandırmak isterken Demba Ba'nın darbesiyle yerde kaldı. Faül.
13' Orta alanda topla buluşan Atiba, rakip yarı alanın ilk metrelerinde Melo'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Melo, hakemden uyarı aldı.
12' Türk Telekom Arena Stadı tribünleri Yasin Öztekin'in golünün ardından adeta bayram yerine döndü.
11' Galatasaraylı oyuncular rakip yarı alanda baskı yapmaya başladı ve orta alanda boşta kalan topu alan Melo, biraz mesafe kat ettikten sonra pasını Yasin'e verdi. Yasin, rakiplerini geçip ceza yayına kadar gitti ve kaleye şutunu çekti ama ilk pozisyonda Günay, topu çeldi ama ardından topu iyi takip eden Yasin, ceza alanı içi hafif sağ çaprazından vuruşunu yaptı ve topu sağ köşeden ağlara gönderdi.
11'GOL! Yasin Öztekin
10'Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunma topu karşıladı. Atağın devamında sağ kanatta topla buluşan Kerim'in ceza alanına etkili ortasında bu kez de Melo topu karşıladı.
9'Gelişen Beşiktaş atağında Tolgay'ın pasında ceza alanı ön bölümünde topla buluşan Sosa, ceza alanına ön bölümden sağ çaprazdan girip şutunu çekti ama top Hakan'dan sekip kornere gitti.
8'Galatasaray, seyirci desteğini de arkasına alarak maça daha etkili, daha istekli başlayan taraf...
7'Sol kanattan etkili gelişen Galatasaray atağında Sneijder'in Telles'e pasında Telles, son çizgi yakınlarından ön direğe topu getirdi. Seken top boşta duran Yasin'de kaldı. Yasin'in yakın mesafeden dar açıdan vuruşunda top savunmadan sekti.
6'Orta alanda Melo'nun Necip'e faul yapmasının ardından iki oyuncu arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Ardından hakemin ve diğer oyuncuların araya girmesiyle ortam sakinleşti.
5'Galatasaray, rakip yarı alanın ortalarından sağ kanattan serbest vuruş kullandı. Selçuk'un ceza alanına ortasında barajdan seken top yükseklik kazandı ve ardından savunma topu uzaklaştırdı.
4'Yine aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda Selçuk, yine ön direğe ortasını yaptı. Semih'in aşırtmak istediği top savunmanın da müdahalesiyle yine Selçuk'a geldi. Selçuk'un ceza alanındaki Semih'e pasında semih yeniden Selçuk'a oynamak istedi ama top auta gitti.
3'Sarı kırmızılılar sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Selçuk'un ön direğe ortasında Semih'in yakın mesafeden vuruşu Atınç'a çarptı ve kornere gitti.
2'Galatasaray yarı alanında topla buluşan Melo, iki rakibi arasından sıyrılmak isterken yerde kaldı ve topu kaybetti. Top Hamit alınca hakem oyunu avantaja bıraktı ama ardından Hamit de topu kaptırınca faulü verdi.
1'İlk düdük çaldı ve dev derbi Galatasaraylı oyuncuların vuruşuyla başladı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler